Şirvan Pirinçli Şehit Faik Yüce İlkokulu
Pirinçli Köyü Şirvan/Siirt
04845142036

VİZYON

BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Normal Öğretim

KÖMÜR KAZANLI KALORİFER

Siirt e uzaklık 45 Şirvan a uzaklık 25

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulun içinde bulunduğu köy bulunduğu konum itibari ile alçal bir ova da kurulmuş olup Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olmasına rağmen çevre şartlarına göre oldukça ılıman bir iklime sahiptir.